Opgezette vlinders in stolp voor de beste tentoonstelling
Opgezette vlinders in stolp

Opgezette vlinders in stolp voor de beste tentoonstelling

Op zoek naar opgezette vlinders in stolp? Op Vlinderwereld.nl vind u zeer populaire vlinders in stolp. Kies uit een moderne of antieke glazen stolp voor uw vlinders.

Bij Vlinderwereld.nl hebben we diverse soorten stolpen met vlinders op voorraad. Alle glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Haal nu de natuur in huis met onze duurzame en verantwoord verkregen vlinders en insecten. Bekijk ons aanbod vlinders in stolp in de webshop!

Bekijk de webshop!

Ruime keuze

De opgezette vlinders van Vlinderwereld.nl komen veelal uit Zuid-Amerika, uit speciaal ingerichte vlindertuinen waar de kweek bijdraagt aan het behoud van de vlindersoort. Met ruim 16.000, beschreven, vlindersoorten behoren de vlinders tot één van de grootste dierenfamilies. Deze meeste vlindersoorten leven in tropische en subtropische gebieden.

In onze webshop vind je prachtige opgezette vlinders in stolp. Bekijk ons ruime aanbod nu in de webshop!

Bekijk de webshop!

Opgezette vlinders in stolp bestellen bij Vlinderwereld.nl

Doet u een bestelling bij Vlinderwereld.nl, dan ontvangt u een bevestiging per mail met daarin de bestelde goederen. De verzending van de goederen zal worden uitgevoerd nadat de betaling is ontvangen, dit kan tussen de 1 en 3 werkdagen bedragen. Bestellingen kunnen desgewenst worden opgehaald, uitsluitend op afspraak na telefonisch overleg, van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur, niet op zon- en feestdagen.

Bekijk onze opgezette vlinders in stolp nu in onze webshop!

Bekijk de webshop!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vlinderwereld logo
Vlinderwereld

Stel uw vraag

Opgezette vlinders in stolp

Copyright © - 2020 Vlinderwereld | Alle rechten voorbehouden | KvK: 61058084 | BTW: NL193223211B02 | Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM