Opgezette vlinders Veenendaal - Vlinderwereld.nl
Veenendaal

Opgezette vlinders Veenendaal - Vlinderwereld.nl

De opgezette vlinders van Vlinderwereld.nl komen uit speciale vlindertuinen. De kweek van deze vlinders draagt bij aan het behoud van de diverse vlindersoorten. In deze vlindertuinen worden de vlinders gekweekt volgens de richtlijnen van het International Union for Conservation of Nature (IUCN) en hebben de vlinders een volwaardig leven.

De opgezette vlinders in Veenendaal zijn bij Vlinderwereld.nl verkrijgbaar in diverse stolpen en in verschillende lijsten. Bekijk de webshop van Vlinderwereld.nl nu voor het gehele aanbod!

Bekijk de webshop!

Opgezette vlinders in Veenendaal, prima geschikt als decoratie

Om uw interieur in Veenendaal een finishing touch te geven, zijn opgezette vlinders in bijvoorbeeld in stolp of een lijst een leuk product. Met opgezette vlinders haalt u als het ware de natuur in huis. In elk interieur passen de opgezette vlinders van Vlinderwereld.nl als de perfecte woondecoratie. De opgezette vlinders zullen stijlvol staan in uw interieur. Naast interieur decoratie kunt u ook bij Vlinderwereld.nl terecht voor unieke cadeau’s.

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met Vlinderwereld.nl.

Bekijk de webshop!

Opgezette vlinders bestellen bij Vlinderwereld.nl

Doet u een bestelling bij Vlinderwereld.nl, dan ontvangt u een bevestiging per mail met daarin de bestelde goederen. De verzending van de goederen zal worden uitgevoerd nadat de betaling is ontvangen, dit kan tussen de 1 en 3 werkdagen bedragen. Bestellingen kunnen desgewenst worden opgehaald, uitsluitend op afspraak na telefonisch overleg, van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur, niet op zon- en feestdagen.

Bekijk ons aanbod van opgezette vlinders nu in onze webshop!

Bekijk de webshop!

Neem contact op

Vlinderwereld logo
Vlinderwereld

Stel uw vraag

Opgezette vlinders | Veenendaal

Copyright © - 2020 Vlinderwereld | Alle rechten voorbehouden | KvK: 61058084 | BTW: NL193223211B02 | Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM