Vlinderwereld.nl hét adres voor opgezette vlinders
Opgezette vlinders

Vlinderwereld.nl hét adres voor opgezette vlinders

Opgezette vlinders van de Vlinderwereld.nl komen uit speciale vlindertuinen uit Zuid-Amerika. De vlinders in deze vlindertuinen worden gekweekt volgens de richtlijnen van International Union for Conservation of Nature (IUCN) en hebben altijd een volwaardig leven gehad. Het kweken van deze vlinders draagt bij aan het behoud van de diverse vlindersoorten.

De opgezette vlinders zijn verkrijgbaar in diverse stolpen en verschillende lijsten bij Vlinderwereld.nl. Ook zijn de opgezette vlinders los verkrijgbaar mocht u bijvoorbeeld zelf aan een lijst hebben. Bekijk de webshop van Vlinderwereld.nl nu voor het gehele aanbod!

Bekijk de webshop!

Opgezette vlinders voor de finishing touch van uw interieur

Opgezette vlinders in bijvoorbeeld een stolp of lijst zijn ware eye catchers in uw huis, om uw interieur een finishing touch te geven! U haalt de natuur in huis met opgezette vlinders. In elk interieur passen de opgezette vlinders van Vlinderwereld.nl als de perfecte woondecoratie. De opgezette vlinders zullen stijlvol staan in uw interieur. Naast interieur decoratie kunt u ook bij Vlinderwereld.nl terecht voor unieke cadeau’s.

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met Vlinderwereld.nl.

Bekijk de webshop!

Opgezette vlinders besteld u snel en veilig online bij Vlinderwereld.nl

Doet u een bestelling bij Vlinderwereld.nl, dan ontvangt u een bevestiging per mail met daarin de bestelde goederen. De verzending van de goederen zal worden uitgevoerd nadat de betaling is ontvangen, dit kan tussen de 1 en 3 werkdagen bedragen. Bestellingen kunnen desgewenst worden opgehaald, uitsluitend op afspraak na telefonisch overleg, van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur, niet op zon- en feestdagen.

Bekijk ons aanbod van opgezette vlinders nu in onze webshop!

Bekijk de webshop!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Vlinderwereld logo
Vlinderwereld

Stel uw vraag

Opgezette vlinders

Copyright © - 2020 Vlinderwereld | Alle rechten voorbehouden | KvK: 61058084 | BTW: NL193223211B02 | Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM